četrtek, 9. avgust 2012

Gube? Ne, hvala!



Gube? Zdaj so za njihovo neinvazivno zmanjšanje na voljo obliži BIOBLISS, ki zmanjšajo gube v eni uri - med tem ko počivate, pospravljate, uživate v družbi svojih prijateljic ...
Obliž Biobliss preprosto nalepite na čelo, ob zunanje kotičke oči ali pod oči, čez eno uro boste osupnili nad rezultatom.

Biobliss je obliž za transdermalno aplikacijo učinkovin proti gubam, in to brez toksinov. V obliže Biobliss je vgrajena revolucionarna tehnologija, ki doseže, česar kreme in losjoni ne zmorejo. S pritiskom na gumb on/off aktivirate obliž BIOBLISS, ki začne potiskati antiaging učinkovine globoko v kožo, rezultati so dramatični po že enournem delovanju. Klinične študije kažejo povprečno zmanjšanje gub za 64 % v samo 1 uri. Koža postane tudi bolj gladka in navlažena.

Kako deluje?
Jedrna tehnologija sloni na temeljnih načelih fizike & kemije: nasprotja se privlačijo & podobnosti se odbijajo. Negativna elektroda na zunanji strani obliža po pritisku na gumb on odbija negativno nabite aktivne učinkovine, ki so suspendirane v hidrogelu, s katerim je prepojen obliž Biobliss. Nato pa jih pozitivna elektroda blizu kože privlači in jih potisne v kožo. *Opomba:  Nobena elektroda se neposredno ne dotika kože.

Preizkušena kombinacija naravnih učinkovin proti gubam
Specialno formuliran hidrogel. Vsak obliž je prednapolnjen s specialno formuliranim hidrogelom, ki vsebuje nežne, a učinkovite sestavine: hialuronan, peptide, izvleček maroškega argana in vitamin B5. Med enourno uporabo se te učinkovine sprostijo iz obliža in preidejo v vašo kožo, da zmanjšajo gubice in gube.
Hialuronska kislina je ogljikovodik, ki ga človeško telo naravno tvori in spodbuja sintezo kolagena, pospeši obnovo tkiva in izboljša celično hidracijo, saj lahko veže do 1000-kratno količino vode glede na svojo maso. S staranjem naše telo tvori vse manj hialuronana, zaradi česar naša koža izgublja svojo sposobnost za zadrževanje vlage. Obliž Biobliss znova napolni izčrpane zaloge in koža postane bolj gladka, zdrava in mladostna. Obliž Biobliss je bogat s hialuronanom, ki ga nežno vtira v kožo, da izboljša preskrbljenost kože z vlago.
Peptidi spodbujajo plasti »matriksa« v koži, zlasti kolagen in fibronektin. V obližu Biobliss je specialno formuliran peptid, ki se imenuje Matrixyl 3000 in klinično dokazano zviša sintezo kolagena za več kot 100 %. Ta pentapeptid pomaga koži, da se zoperstavi naravnemu procesu staranja ter zmanjša vidnost gubic in gub.
Izvleček maroškega argana ali Argatensyl je protein iz sadežev drevesa argan, ki raste samo na jugu Maroka. Olje pridobivajo iz koščic sadežev in ga lokalno prebivalstvo že stoletja uporablja za nego kože in las. Klinične študije so pokazale takojšnji učinek arganovega olje na izboljšanje napetosti kože in zmanjšanje gub.
Vitamin B5 ima ključno vlogo v številnih nalogah telesa. Je močan antioksidant, ki varuje telo, zmanjšuje celične poškodbe, ki jih povzročajo reaktivne vrste kisika. Pospešuje tudi obnovo tkiv in izboljša sposobnost tkiv za zadrževanje vlage. Vitamin B5 najdemo v številnih živilih, kot so jajca, oreščki, polnozrnata žita, stročnice in ribe, lahko pa ga uporabljamo tudi topično, da ga koža vsrka, kjer lokalno izboljša prevzem vlage in hidracijo ter tako izboljša stanje kože.

Vsi izdelki Biobliss so brez parabenov, sulfatov, sintetičnih dišav, sintetičnih barvil, petrokemikalij, ftalatov, GSO in triklosana.

Rezultati, a brez neželenih učinkov
Rezultati uporabe obližev Biobliss so lahko dramatični. Klinične študije so pokazale takojšnji učinek obližev Biobliss, 93 % uporabnikov je potrdilo, da je bil obliž Biobliss učinkovit; večina uporabnikov je opazila, da so se gubice in gube zmanjšale za 50 % v manj kot eni uri.
Dermatologi potrjujejo učinkovitost, a brez kakršnih koli neželenih učinkov.
»Je brez bolečin, brez injekcij, brez bolniške, brez toksinov, učinek boljši kot pri neablativnem laserju.«
»Verjamem vsem, ki potrjujejo zmanjšanje gub in izboljšanje teksture kože. Podatki kažejo, da se je pri 75 % izboljšalo stanje gub za od 26 pa celo do 100 % v 24 urah na obeh straneh.« 

Za koga je Biobliss primeren?
Obliži Biobliss so tako preprosti za uporabo – preprosto jih vzamete iz ovojnine, vključite in nalepite. Zelena utripajoča lučka je znak, da obliž deluje, ko se izključi, veste, da je čas za odstranitev. 

T: 041 788 331
Tu smo, da vam pomagamo!



Ni komentarjev:

Objavite komentar