četrtek, 19. julij 2012

Obliži za zmanjšanje gub BIOBLISS vidno zmanjšajo gube v samo eni uri


Obliži za zmanjšanje gub BIOBLISS 
vidno  zmanjšajo gube v samo eni uri

Obliži BIOBLISS so pionirski izdelki za pomlajevanje kože s pomočjo tehnologije transdermalnih obližev. So prelomni neinvazivni sistem, ki klinično dokazano zmanjša gube in pomaga povrniti mladostni videz kože.
»BIOBLISS je varen in preprost način za zmanjšanje gub na čelu, ob zunanjih kotičkih oči ali pod očmi. Končno alternativa injekcijam, ki je brez toksinov in brez bolečin. Moje stranke so navdušene!« pravi Candace Griesel, lastnica lepotilnega salona iz Pensilvanije.
Obliži BIOBLIS za zmanjšanje gub so ultra tanki, prožni obliži, ki se nalepijo neposredno na čelo, ob zunanje kotičkeoči ali pod oči. Tradicionalne kreme preprosto so na površini kože in traja več ur, da se absorbirajo, poleg tega jih je treba nanašati redno in dolgo. Obliži BIOBLISS delujejo s pomočjo ionske tehnologije, ki učinkovine proti gubam nežno potiska v kožo. Na tak način se skrajša čas do vidnih rezultatov z več tednov ali mesecev na eno uro. Vsak obliž je prepojen s hidrogelom, ki vsebuje specialno formulacijo učinkovin, znanih po svoji klinični učinkovitosti: hialuronsko kislino za vlaženje kože, peptide za stimulacijo tvorbe kolagena (Matrixyl 3000), izvleček polodov maroškega argana (Argatensyl) za bolj gladko kožo in antioksidant vitamin B5.
Med nedavno opravljenimi študijami je 93 % vključenih v študijo potrdilo, da je tretma z obliži BIOBLISS učinkovit proti gubam. Po enournem tretmaju je 90 % sodelujočih v isti študiji potrdilo višjo raven zadovoljstva z obližem Biobliss kot z uporabo trenutne kreme proti gubam. Ocena fotografij prej – potem s strani dermatologa kaže 55 % zmanjšanje gub po enournem tretmaju in 48 % zmanjšanje gub po sedmih dneh.
»Obliži BIOBLISS so brez toksinov in so varna alternativa bolečim injekcijam z neznanim tveganjem in kremam z zvenečimi trditvam,« pravi Chris Hobson, direktor Isis Biopolymera. »V izdelčni kategoriji, prepolni pretiranih in pogosto tveganih, kvazi medicinskih postopkov, ostaja naše poslanstvo enako – uporabiti tehnologijo za doseganje superiorne absorpcije naravnih učinkovin za nego kože, ki dejansko delujejo, brez potencialno škodljivih toksinov.«

O BIOBLISSU
BIOBLISS je pionir na področju pomlajevanja kože brez toksinov z uporabo tehnologije transdermalnih obližev. Obliž BIOBLISS deluje z uporabo patentno zaščitene ionske tehnologije; le-ta dermatološko preizkušene učinkovine proti  gubam nežno potiska v kožo, zaradi česar se gube zmanjšajo v manj kot eni uri.
Obliži BIOBLISS so na voljo za zmanjšanje gub na čelu, ob zunanjih kotičkih oči in pod očmi. Na voljo so v specializirani spletni trgovini www.topmedicus.si. Proizvajajo jih v ZDA.
Za več informacij o obližih za zmanjšanje gub BIOBLISS obiščite spletno mesto www.inobsmedicus.si ali pokličite Gubefon 02 794 86 20.

Ni komentarjev:

Objavite komentar