torek, 14. junij 2011

Ena od najbolj učinkovitih anti-aging učinkovin - retinil palmitat

Retinil palmitat, oblika vitamina A, (ki je v Hranilni kremi za normalno kožo in Vitalizirajoči kremi za suho do zelo suho kožo švicarskega proizvajalca Louis Widmer) postaja vedno bolj priljubljena anti-aging učinkovina kot alternativa tretinoinu in retinolu, saj je nežnejša, bolj blaga oblika vitamina A.

Vitamin A oz. retinil palmitat je enako učinkovit kot retinol v pomlajevanju starajoče se kože.

Retinil palmitat manj draži kožo kot druge oblike vitamina A, zato se lahko uporablja v višjih koncentracijah in zato so negovalni izdelki z retinil palmitatom primerni za občutljivo kožo.

Retinil palmitat ima pomlajevalne učinke, tako da:
  • spodbuja obnavljanje kože,
  • poviša tvorbo kolagena,
  • izboljša elastičnost kože,
  • izboljpa teksturo kože,
  • izboljša tonus kože,
  • preprečuje nastajanje nepravilnosti na koži,
  • zmanjša razširjene pore.
Dodatno retinil palmitat tudi zavira izbruh aken.

Vitamin A - retinol, tretinoin in retinil palmitat, kar so vse oblike oz. derivati vitamina A, je zelo učinkovit v pomlajevanju starajoče se kože.

Izdelka za nego kože Hranilna krema in Vitalizirajoča krema švicarskega proizvajalca Louis Widmer sta najprimernejša anti-aging nočna nega za občutljivo kožo.

Dermatološko kozmetiko LOUIS WIDMER zahtevajte v svoji lekarni.
Nočna nega za normalno kožo, zmanjšuje gube
Sestava: biostimulatorji 3 %
vitamin A - retinil palmitat 4000 I.E./g
vitamin E 0,5 %
pantenol 1 %
Hranilna krema regenerira kožno tkivo. Podlaga (emulzija V/O) omogoča, da lahko učinkovine prodrejo vse do zarodne plasti in vezivnega tkiva, kjer razvijejo svoj regenerativni in vlažilni učinek. 
Biostimulatorji vlažijo kožo; postane mehka, voljna in elastična. Pantenol izboljša sposobnost kože za zadrževanje vlage in pomirja vzdraženo kožo. Vitamin A spodbuja prekrvitev in normalizira poroženevanje. Vitamin E nevtralizira škodljive proste radikale.
Hranilna krema se uporablja kot nočna krema za normalno, večinoma mlado kožo do okoli 30. leta. Po temeljitem čiščenju kože se nanese na obraz in vrat. Pri zelo suhi koži z malo maščobe, ki tudi zjutraj potrebuje nočno kremo, priporočamo, da se pred uporabo dnevne kreme nočna vpije v kožo. Ta lahka krema takoj prodre v kožo in ne pušča mastnega filma.
Pri mešani koži na mastnih predelih ne uporabljajte hranilne kreme.
Hranilno kremo Louis Widmer zahtevajte v lekarni.

Anti-ageing nočna nega za suho in zelo suho kožo
biostimulatorji stand. 5 %
vitamin A - retinil palmitat 5000 I.E./g
vitamin E 1 %
pantenol 1 %
Vitalizirajoča krema regenerira kožno tkivo. Emulzija V/O omogoča, da učinkovine prodrejo vse do zarodne plasti in v usnjico, kjer razvijejo svoj izgradni in vlažilni učinek. Znano je, da s staranjem koži lastna prekrvitev, oskrba s hranili in vlaženje nenehno pojemajo. Zato ta regenerativna krema vsebuje visok odmerek učinkovin, ki stimulirajo obnovo tkiva in pospešujejo prekrvitev. Ob redni uporabi je učinek vitalizirajoče kreme viden in otipljiv.
Biostimulatorji vlažijo kožo; postane mehka, voljna in elastična. Pantenol izboljša sposobnost kože za zadrževanje vlage in pomirja vzdraženo kožo. Vitamin A spodbuja prekrvitev in normalizira poroženevanje. Vitamin E nevtralizira škodljive proste radikale.
Vitalizirajočo kremo uporabljajte kot nočno kremo za suho do zelo suho kožo – takšna je pogosto zrela koža po 30. letu. Po čiščenju jo nanesite na obraz in vrat ter nežno vtrite.
Pri zelo suhi koži, koži z malo maščobe, ki tudi zjutraj potrebuje nočno kremo, priporočamo, da jo nanesete pred uporabo kreme za dnevno nego in malo počakate, da se nekoliko vpije v kožo. Ta lahka krema takoj prodre v kožo in ne pušča mastnega filma.
Vitalizirajočo kremo Louis Widmer zahtevajte v svoji lekarni.

Več o preparatih za dermatološko nego kože, najprimernejših za občutljivo kožo: www.inobsmedicus.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar