sreda, 27. julij 2011

Mmmm..., zdrava prehrana

Ena izmed najlepših stvari pri našem delu je ta, da resnično pripomoremo k izboljšanju kakovosti življenja naših kupcev oz. uporabnikov naših izdelkov. To je tudi naša temelja naloga in poslanstvo.

Z našimi izdelki privarčujete veliko dragocenega časa in denarja. Morda vam ne znamo povedati tistega, kar si želite slišati. Povemo pa vam resnico.

In najhujši je strah pred resnico. Bojimo se slišati resnico. Zelo radi si zatiskamo oči pred resnico, ki včasih boli, čeprav bi bilo bolje, če bi si marsikaj priznali, saj bi tako laže doživeli napredek v življenju.

Izogovori za začetek zdravega načina življenja:
-          nimam časa za rekreacijo
-          nimam časa za zapleteno pripravo zdrave prehrane
-          zdrava prehrana ni dobra
-          zdrava prehrana na krožniku ni privlačna in zato ne tekne
-          izbirati moram med zdravim načinom življenja in uživanjem v življenj
-        

S slikovnima kuharicama iz zbirke Jejmo zdravo VITKI PO 40. in OSTEOPOROZA dokazujemo, da je zdrava prehrana še kako odličnega okusa, da je priprava preprosta, da lahko živite zdravo in hkrati neznansko uživate. Dvojni užitek vam nudi – uživate, ker jeste odlično, in uživate ob zavedanju, da delate nekaj dobrega za svoje zdravje.

Spremenite način prehranjevanja in nikoli ne boste potrebovali diete. Če želite izgubiti odvečne kilograme in ohraniti idealno telesno težo, spremenite svoje prehranjevalne navade. Nikoli več ne pomislite na dieto in hujšanje., saj za vaše možgane obe besedi pomenita bolečino. Veliko bolje se sliši, če si rečete, da boste spremenili način prehranjevanja, kot če rečete, da morate shujšati.

Samo pomislite, kako dobro se boste počutili že po prvem zdravem obroku – siti, zadovoljni – zaradi izvrstne hrane, odličnega občutka, da ste naredili nekaj dobrega zase in za tiste, ki ste jim pripravili zdrav obrok.

Ta dober občutek zadovoljstva vas bo spodbudil k spremembi načina prehranjevanja. In če imate otroke, kaj to pomeni šele zanje – rastejo v družini, kjer je doma zdrava prehrana. Ta vzorec si bodo zapomnili in vse življenje živeli zdravo. Neprecenljivo! Otroku ste starši največji vzor.

Začnite živeti zdravo, polno življenje. Naj vas navdihneta slikovni kuharici VITKI PO 40. in OSTEOPOROZA.

Zakaj sta ti dve knjigi tako dobro sprejeti? Zato, ker vam pokažemo, kako se prehranjevati zdravo, ob tem neznansko uživati in dosegati želeno telesno težo – brez diete, ob polnem krožniku dobrot.

Treba je ločiti med kockanjem z zdravjem in naložbo v zdravje. Diete so »igra na srečo«, sprememba življenjskega sloga – zdrava prehrana, telesna dejavnost – je naložba v zdravje.

VITKI PO 40. in OSTEOPOROZA – odlična pripomočka za začetek novega načina prehranjevanja, naj vam bosta navdih, kako se lotiti zdravega življenjskega sloga.

Z lahkoto boste opustili stare vzorce prehranjevanja in navdušili tudi svoje otroke ali goste pri mizi za to.

VITKI PO 40. in OSTEOPOROZA – slikovni kuharici, ki dokazujeta, da zdrava prehrana ni samo zdrava, ampak tudi nadvse okusna, da jo je preprosto pripraviti, da je na krožniku videti nadvse vabljivo, da se ji kar ne morete upreti in ker jemo tudi z očmi, vam bo teknila še bolj. Pri izbiri zdravih jedi za odličen zajtrk, kosilo, večerjo ali sladico so vam v pomoč izjemne, tek vzbujajoče barvne fotografije, ki kar kličejo k zdravemu uživanju.

Slikovni kuharici VITKI PO 40. in OSTEOPOROZA sta tudi odlično darilo za sorodnike, prijatelje, sodelavke in sodelavce … ob različnih priložnostih, ko komu želite sporočiti, da ga imate radi, da vam je mar za njegovo zdravje.

Ob najrazličnejših čestitkah želimo ponavadi predvsem zdravje – naj ne ostane le pri besedah, s knjigama VITKI PO 40. in OSTEOPOROZA ga resnično podarite.

Naj postaneta slikovni kuharici VITKI PO 40. in OSTEOPOROZA vaši najboljši spremljevalki, ko gre za pripravo hrane, nakupovanje, razvajanje družine in gostov, naj bosta vaši učiteljici in navdih zdravega življenjskega sloga in osebni trenerki.

Spodbudili bi vas radi k zdravemu življenjskemu slogu s praktičnima kuharskima knjigama z s kratkim teoretičnim uvodom in z obilico izvrstnih receptov za vsak dan.

Ne želimo zapravljati vašega dragocenega časa s teoretičnimi nasveti, ki jih je težko prenesti v prakso.

Ponujamo vam najsodobnejše praktične recepte za zdrave jedi, vse so predstavljene na tek vzbujajočih barvnih fotografijah, pri vsakem receptu je navedena energijska vrednost, vsebnost beljakovin, maščob in ogljikovih hidratov.

Z VITKI PO 40. in OSTEOPOROZA vas želimo spodbuditi k vseživljenjski spremembi.

Le tako boste namreč ohranili zdravje.

Ali je zdravje res vaše največje bogastvo? Zakaj ga načenjate z najrazličnejšimi dietami, ki so večinoma zdravju škodljive, zahtevajo od vas veliko odrekanja in ki jih boste slej ko prej opustili?

Zdravje lahko ohranite in izboljšate samo z uravnoteženo zdravo prehrano, ki jo boste lahko uživali vse življenje.

Če ste se odločili vložiti denar, čas in energijo v hujšanje, si gotovo želite izgubiti odvečne kilograme in nato pridobljeno težo ohraniti. Samo s trajno spremembo načina življenja vam bo to uspelo. Želimo, da bi pri tem uživali. Že sama beseda dieta pomeni, da se nečemu, kar imate radi, odpovedujete. Odpovedovanje pa praviloma pomeni, da se izogibamo nečemu, kar imamo radi in da ob tem na nek način trpimo.

S slikovno kuharico VITKI PO 40. boste shujšali z dvojnim užitkom. Še naprej boste uživali ob hrani, še več – uživali boste ob spoznanju, da počnete nekaj resnično vsesplošno koristnega za svoje zdravje. Presenečeni boste, kako izvrstna je zdrava prehrana, uživali boste ob pripravi zdravih jedi, uživali boste, saj boste izjemno koristili zdravju vaše celotne družine in gostov, ki jih boste povabili na zdravo kosilo ali večerjo.

Skoraj bi pozabila: vse sestavine dobite v povprečno založeni trgovini in jedi so prilagojene našemu okusu.

Naročite danes, jutri že jeste zdravo.

V izjemno zadovoljstvo nam bo, ko boste zdravo jedli in zdravo živeli. Smo strastni zagovorniki svojih kupcev, želimo vam najboljše, zato vam nudimo samo preverjeno najboljše, učinkovite in nepogrešljive pripomočke za vaše kakovostno življenje.

Za spodbudo nekaj fotografij iz knjige VITKI PO 40.
To je zdrava prehrana!
Ki jo boste z veseljem pripravili vsak dan zase in za svoje najdražje.

Zelišča in kalčki v solati (čas priprave: 15 minut)


Polenovka s krompirjevo skorjo na kolerabi (čas priprave: 40 minut)

Ohrovtovi paketki s piščančjim nadevom (čas priprave: 50 minut)

Lazanja z jajčevci (čas priprave: 45 minut, čas peke: 30 minut)

Zvita puranja pečenka z zeliščnim gobovim nadevom (čas priprave 45 minut, čas peke: 90 minut)

Poletna juha za vitkost (čas priprave: 30 minut)

Ribja nabodalca z ananasovim čatnijem (čas priprave: 30 minut)



Ni komentarjev:

Objavite komentar